Monday, 18 September 2017

Sudah lah Pakatan Tiada Agenda Melayu , Agenda Songsang Pula Yang Di Dokong.


Sama ada Mat Taib ataupun Mike Tyson ada membawa apa apa impak kepada Barisan Nasional dengan kemasukan semula kedalam UMNO ,itu tidak penting dan tidak perlu di persoal kan buat masa ini.

Apa yang penting ada lah rungutan Mat Taib berkenaan kedudukan Pakatan Harapan terutama nya Parti Keadilan Rakyat (PKR).

Antara rungutan nya kepada beberapa pemimpin UMNO ada lah sifat terkejut nya kepada perjuangan Pakatan Harapan itu sendiri.

"Tiada lansung agenda melayu" kata Mat Taib kepada beberapa orang yang hadir pada majlis kemasukan nya kedalam UMNO.

"Semua perkara yang di bincang ada lah berkenaan kehendak DAP sahaja". kata nya.

"DAP lah yang kuasai Pakatan" tambah nya.

Sebenar nya rungutan Mat Taib itu ada lah satu perkara yang kesemua ahli UMNO sudah ketahui lama.

Pemimpin melayu dalam Pakatan Harapan amat takut menunjuk kan kemelayuan nya.

Bukan sahaja kemelayuan , bah kan mest i tunjuk kan kebencian kepada Islam dan melayu , baru lah mereka akan di percayai oleh DAP.

Insiden kena atur semula botol arak setelah pihak penguatkuasa majlis agama merampas nya dari sebuah permis haram satu waktu dulu di zaman Dr Hassan Ali , pasti boleh  di jadikan bukti kepada kisah pengusaan DAP ini.

Tidak beberapa lama kemudian Dr Hassan Ali di singgkirkan atas kehendak DAP.Itu lah sebenar nya wajah PH (dulu PR).

Pemimpin melayu dalam PH hanya barua kata Mat Taib , dan ia memang satu kebenaran, misal nya Dr Affifudin tukang membuat proposal RUU ladang babi mega.

DAP satu hari nanti akan menggunakan barua melayu nya untuk kerja kerja "melayu screw melayu" jika berkuasa.

Mereka akan guna kan watak watak seperti Mejar Zaidi , Zaid Ibrahim , Dyana Sofyea dan sewaktu dengan nya untuk membuat cadangan pelik pelik seperti pembubaran RELA , kurangkan kakitangan kerajaan dan macam macam yang seumpama nya.

Sekarang ini puak songsang telah mendapat semangat baru untuk memajukan agenda mereka melalui PH.

Misal nya Ambiga menggunakan umat Islam dan orang melayu jahil untuk promosi tuntutan COMANGO seperti di himpuam Toksik mereka.

Kaum kaum Lut ini menyelusup kepada parti parti yang ada simpati kepada kehendak nafsu songsang mereka atas nama "rights".

Mereka sangka melarang kawin sejenis itu suka suki pihak agama dan ia mesti di lawan, sedikit pun mereka tidak terfikir, tiada imam, mufti atau mana mana agamamawan akan berani melulus atau menyokong agenda nafsu songsang mereka.

Walau pun mufti atau imam itu penyokong PH , mereka tidak akan berani meletak kan tanda tangan kepada kehendak pihak songsang.

Hal ini bukan berkenaan apa manusia itu suka atau benci , ini berkenaan apa yang Allah tidak mahu.

Pihak yang menuntut hak songsang ini jahil bahawa tiada manusia di dalam Malaysia yang beragama Islam berani melawan larangan Allah itu dan memegang stigma sebagai individu yang meluluskan kehendak songsang kaum Lut.

Ini bukan seperti kehendak meluluskan ladang babi mega.

Apa yang penting untuk di bicarakan ada lah selagi UMNO menjadi tunjak kepada Barisan Nasional, hal hal songsang melawan fitrah ini tidak akan di luluskan.

Maka atas sebab itu lah mereka masuk secara licik kedalam PH dan hadir pada himpunan pro PH sahaja.

Maka betul sangat lah rungutan Mat Taib, tetapi jika Mat Taib  tidak cakap pun kepimpinan serta ahli UMNO sudah lama mengetahui nya dan
melawan membenteras puak puak ini.

Lihat lah cubaan pelbagai mereka, majlis minum arak , cium anjing ,dan sewaktu dengan nya.

Nyata sekali UMNO lah benteng terakhir mempertahan kan agama Islam, puak songsang pun mengetahui akan pendirian UMNO ini, atas sebab itu lah UMNO di serang mengguna kan isu isu ciptaan mereka.


#yp


1 comment:

  1. Agenda MELAYUlah sangat, bila semua duit tabungan Melayu
    digunakan masuk kantung sendiri.
    Lebih baik takda agenda langsung.

    ReplyDelete