Friday, 3 November 2017

SPAD Dedah Tawaran Tender Palsu Yang Tersebar Di Media Sosial Dan Media CetakMungkin agak nya sejak kebelakangan ini peningkatan taraf dan mutu pengangkutan awam begitu pesat hendak di jalan kan , maka peluang untuk mendapat kan "jobs" dan tawaran kontrak berkaitan pembangunan kerja kerja berkaitan industri menjadi perhatian ramai.

Ini di tambah lagi dengan pengumuman Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak berkenaan usaha kerajaan mahu menyegerakan pembangunan dan kemajuan pengangkutan awam darat.

Maka atas sebab itu , mungkin ada pihak tertentu melihat ini sebagai peluang buat duit dengan mengistiharkan tender dan jobs palsu seperti di bawah ini }-Walau bagaimana pun Suruhanjaya Pengangkutan Awam Darat (SPAD) dalam satu kenyataan di laman rasmi nya telah menafikan tawaran palsu seperti di atas.

Selain menafikan tender palsu yang di sebar kan , SPAD juga telah menyiarkan di laman rasmi nya kerja kerja sebenar yang telah di tawar kan.Orang ramai boleh merujuk laman web rasmi SPAD untuk melihat dan meneliti sendri kerja kerja dan tender yang di tawarkan dan rupa bentuk kerja serta tawaran nya.

Selain itu orang ramai boleh juga melihat sendiri sama ada kerja itu sudah di tawar kan dan kepada siapa yang di tawarkan dengan jumlah peruntukan nya.

Apa pun paling penting ada lah merujuk kepada sumber rasmi seperti yang tersiar di laman rasmi SPAD di sini.

http://www.spad.gov.my/No comments:

Post a Comment