Thursday, 21 December 2017

Menarik Kenyataan Ketua Penerangan UMNO Ts Annuar Musa. TS Muhyiddin Sila JawapKetua Penerangan UMNO mendakwa Tan Sri Muhyiddin sentiasa senyap dan tidak pernah bersuara malah diam sahaja dalam kabinet atau mesyuarat MT .

Tiap kali isu 1MDB dan derma Arab RM2.6 billion pun sentiasa diam sahaja.

Andaian penyokong PPBM dan pembangkang dia konon beliau banyak bertanya dan menyoal selama kita dengar hanya lah omong kosong sahaja yang di popular kan pihak pro Mahathir.

Kes yang membuat ramai terpedaya dan menyokong puak yang sekongkol dengan Tun Mahathir akhir nya di dedah oleh Tan Sri Annuar.

Sila rujuk teaser ini dan di atas.Tan Sri Muhyiddin hanya bising setelah di buang keluar dari UMNO.

Maka tentu ramai pihak mahu mengubah poendirian selama ini konon Tan Sri Muhyiddin amat lantang menyata kan pendirian nya dan di singkir kerana bersuara dalam mesyuarat.

Bising di luar ya, di dalam tidak.

Malah seorang penulis menyatakan bahawa TS Muhyiddin lah yang mempengaruhi Tun Mahathir.

Penulia itu juga  bercerita bagaimana TS Muhyiddin berkonspirasi dengan bekas AG untuk mengenakan Datuk Sri Najib dengan kes 1MDB.

Ini untuk kepentingan nya mengisi slot "Perdana Menteri" remote control Tun M sebelum menyerah kepada Mukhriz sekitar tahun 2018-2019.

Di khabarkan Tun Mahathir mahu menyambut tahun Wawasan 2020 dengan berperdana Menteri kan anak nya dan bukan orang lain.

No comments:

Post a Comment