Tuesday, 23 January 2018

Datuk Wee Ka Siong Belasah Lim Guan Eng Lagi - Bohong Baru Tutup Bohong LamaMakin hari semakin  parah penipuan Lim Guan Eng berkenaan projek terowong Pulau Pinang.

Lim Guan Eng kini akbiat terdesak , telah cuba di bantu oleh Tun Mahathir dengan isu alihan "Halal Haram" di entri blog nya.

Namun fokus dan tumpuan tetap di beri kepada kes tipu terang terangan oleh Lim Guan Eng dan DAP Penang.

Jika sebelum ini Datuk Wee menempelak Lim Guan Eng atas bertukar nya syarikat kontraktor kali ini Datuk Wee pergi lebih mendalam dengan status dua syarikat yang terbabit dan juga hal hak kewangan mereka.Datuk Wee juga turut merujuk kepada dokumen tahun 2013 yang terang terangan menyata kan hal yang lain dari apa yang terjadi pada SPV kali ini.Berbeza dengan isu 1MDB di mana dokumen asal di "tempered" dan di "doctored' untuk menipu, apa yang di bawa oleh pihak Bn berkenaan skandal ini ada lah tulin dan bukan di ada ada kan.

Lim Guan Eng dan DAP mengetahuipenyokong mereka buta tuli akan menyokong walau apa pun di buat noleh LGE ada lah petanda mereka juga hipokrit.

Kini Datuk Wee belasah lagi dan sila lihat isi isi persoalan yang di bawa oleh Datuk Wee dalam isu rompakan wang rakyat di siang hari oleh DAP .

Saksi kan video persoalan Datuk Wee kepada Lim Guan Eng dan DAP.
1 comment:

  1. huuuuyyyyyyoooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete