Wednesday, 3 April 2013

Waspada Lah : Singapura Sudah Jemput Kapal Perang Amerika Berlabuh.


Di kala Singapura begitu ghairah untuk masuk campur urusan pilihanraya Malaysia kerana kepentingan 20 tahun akan datang nya, kawan karib nya Amerika di pelawa untuk menghantar kapal perang nya "parking" di sekitar peraiaran dan juga pelabuhan Singapura.

Dengan harapan untuk mendapat tanah lebih luas melalui adik nya di Malaysia DAP yang berjaya menunggang dan mengekang parti Melayu berlogo Islam :"PAS" yang di pimpin oleh ulama yang kurang pembacaan tentang permainan iluminati dan Zero knowledge mengenai pergerakan New World Order selain hanya hebat membenci musuh nya UMNO menguna kan gula gula agama.Apa yang nyata dan sah ada lah Parti Melayu berlogo Islam "PAS" sudah berjaya di tunggang.

Hikmah Allah mendorong pemimpin Melayu UMNO menendang Singapura keluar dari Malaysia akhir nya terlihat di waktu ini kerana jika Singapura masih berada di dalam Malaysia tentu orang kafir DAP akan dapat berkuasa dengan sejumlah hampir 70 kerusi parlimen Cina yang pukal dari kawasan Cina Singapura.

Kini USS Freedom sedang dalam perjalanan ke Singapura dan 3 lagi kapal tentera laut Amerika akan menyusul kemudian.Dan sedang artikel ini di tulis di kabar kan Anwar sudah menuju ke Amerika dengan tergesa gesa. Apa yang di kejar nya dan apa yang urgent sangat tu sebaik sahaja parlimen di bubar, terima arahan baru ke bang non?

.

No comments:

Post a Comment