Wednesday, 17 August 2022

PH/PN mahu senyapkan Najib sebelum PRU15.

 


Oleh Sirajuddin Ahmad

(Najib is so destructive and damaging to PH/PN and Tun Mahathir)

Pakatan Harapan dan Perikatan Nasional tidak boleh “move on” selagi ada Najib.

Segala peluru dari PN dan PH serta Tun Mahathir serta Rafizi sentiasa dibalas oleh Najib.

PH/PN dan Tun Mahathir mahu Najib disenyapkan sebelum PRU15.

Sehingga saat  artikel ini ditulis , pelbagai pihak secara sah menyatakan Datuk Seri Najib Razak adalah salah satu penyebab kebangkitan Barisan Nasional dan UMNO.

BNaca sini :-PH/PN mahu senyapkan Najib sebelum PRU15. — My NEWS ONLINE (my-news.online)3 comments:

 1. Celah mana Ketua Hakim Negara diugut..!?

  Ketua Polis Negara, Tan Sri Acryl Sani Abdullah Sani mengarahkan Jabatan Siasatan Jenayah Bukit Aman untuk menyiasat sebarang ugutan terhadap Ketua Hakim Negara, Tun Tengku Maimun Tuan Mat.

  Yang buat lapotan polis mengrnai suami Hakim Negara yang mengikuti rayuan Najib. Suami sangat anti Najib, anti GST dan posting FB nyy sangat memgharapkn Najib dipenjarakan secepat mungkin..!!

  Polis tidak akan bertolak ansur dengan sebarang unsur yang boleh menjejaskan keselamatan dan ketenteraman awam.

  Ancaman terhadap Tengku Maimun dikesan di pelbagai platform media sosial termasuk Twitter dan Facebook sejak malam Khamis (18 Ogos).

  Suami Ketua Hakim Negara iaitu Zamani yang merakam setiap isu yang berlaku di mahkamah yang diketuai isteri nya. Suami ketua hakim ini merakam dan melapor pada siapa..!? Zamani difahamkan sangat anti Najib dan orang kuat Parti Bersatu.

  Laporan polis dibuat pada Zamani laki pada ketua hakim negara. Celah mana nya timbul isu ugutan pada hakim tsb..!?

  ReplyDelete
 2. Hakim Cik Mon juga harus disingkir.

  Jika Hakim Sofian boleh disingkirkan dan digantikan dengan hakim Nazlan yang sifar pengalaman dalam mahkamah jenayah hanya kerana abangnya seorang pemimpin UMNO, bagaimana pula dengan Ketua Hakim memandangkan seorang suami juga ahli Parti Bersatu adalah hubungan yang lebih rapat lagi? – Sahabat Bossku

  Tun kata Hakim Suffian patut diganti sebab abang nya orang kuat UMNO.. Hakim Negara Cik Mon juga patut diganti sebab laki nya orang kuat Parti Bersatu yg sangat anti GST dan sangat anti Najib..!!

  https://www.bnnewsonline.com/tular-gambar-individu-guna-telefon-bimbit-di-mahkamah-sewaktu-prosiding-najib/

  Tukar Hakim Negara Cik Mon segera.. Ketua Polis Negara, Tan Sri Acryl Sani Abdullah Sani mengarahkan Jabatan Siasatan Jenayah Bukit Aman untuk menyiasat sebarang ugutan terhadap Ketua Hakim Negara, Tun Tengku Maimun Tuan Mat.

  Yang buat lapotan polis mengrnai suami Hakim Negara yang mengikuti rayuan Najib. Suami sangat anti Najib, anti GST dan posting FB nya sangat memgharapkn Najib dipenjarakan secepat mungkin..!!

  Polis tidak akan bertolak ansur dengan sebarang unsur yang boleh menjejaskan keselamatan dan ketenteraman awam.

  Ancaman terhadap Tengku Maimun dikesan di pelbagai platform media sosial termasuk Twitter dan Facebook sejak malam Khamis (18 Ogos).

  Suami Ketua Hakim Negara iaitu Zamani yang merakam setiap isu yang berlaku di mahkamah yang diketuai isteri nya. Suami ketua hakim ini merakam dan melapor pada siapa..!? Zamani difahamkan sangat anti Najib dan orang kuat Parti Bersatu.

  Link bukti laki Hakim Cik Mon sangat anti Najib

  https://www.cinca.news/2022/08/laporan-polis-dibuat-ke-atas-suami.html?m=1

  Laporan polis dibuat pada Zamani laki pada ketua hakim negara. Celah mana nya timbul isu ugutan pada hakim tsb..!? Patut PDRM siasat laki Cik Mon yang anti Najib...!!Cik Mon juga patut ditukar sebagai Ketua Hakim Rayuan.

  KHALAS

  ReplyDelete
 3. ALFATIHAH..

  Sudah lebih 24 bulan Najib melafaskan ' sumpah laknat" dengan menyebut kalimah Allah SWT bagi menafikan bahawa beliau terlibat atau sedar akan kemasukkan dana RM42 juta dari SRC keakaun beliau.

  Kemasukkan Dana RM42 juta yang dakwa inilah yang disabitkan kesalahan keatas diri beliau.

  Berbagai ranjau dan rintangan telah dilalui sepanjang beliau dipakaikan "rantai kesalahan" olih Hakim Nazlan dimahkamah Tinggi.

  Semua umat Islam faham dan mengerti apa maksud "sumpah laknat' . Tujuan sebenarnya adalah menyerah diri atau berserah diri bulat.bulat kehadrat Illahi dan memohon Allah SWT menjadi "Hakim ' diatas kesalahan yang dituduh keatas dirinya dan berharap agar pertolongan dari Allah SWT hadir sekiranya dirinya benar benar teraniya.

  Memandangkan August 25 , 2022 adalah hari terakhir penghakiman berhubung rayuan Najib dimahkamah tertinggi negara bagi menyempurnakan 'penyaliban atas kesalahan", Najib akan dikenali sebagai banduan selama 12 tahun mendatang.,

  Tetapi inshallah, sekiranya Najib sebenarnya tidak bersalah dan teraniya,. inshallah, mereka mereka ( zety taufik Jho low nik faisal pegawai ambank nazlan dan kartel mafia kerala seangkatan dengan nya) yang merancang dan yang bersubahat dalam menganiya Najib. pasti mereka mereka ini akan menerima "ganjaran' dari Allah SWT dengan kadar segera.

  Inshallah, sama samalah kita nantikan berita "kegemparan" dalam negara dalam waktu yang terdekat ini.

  Inshaallah Allah SWT tidak menzalimi mereka yang teraniya .

  Inshaallah kebenaran bakal mengatasi kebhatilan.

  ReplyDelete