Saturday, 4 May 2013

Enemy At The Gate : 48 Tahun Baru Allah Tunjukan.Jika Singapura Masih dalam Malaysia.


Berapa kah kerusi Parlimen di Singapura? 80 lebih..
Jika Tunku tidak membuat Singapura keluar dari Malaysia apa akan jadi kepada negara?

Setelah hampir 48 tahun baru kita sedar jika Singapura masih berada di dalam Malaysia kerusi parlimen PAP membawa jumlah 80 lebih akan di campur dengan DAP maka orang cina DAp tidak perlu menagih undi kaum lain.

Ketika Tunku membiar kan Singapura keluar dari Malaysia, UMNO mendapat kutukan dan cerca dari rakyat yang politik nya cenderung kepada pembangkang.Nah sekarang kita mendapat jawapan dari apa yang tangan Tunku lakukan.

"bukan kamu melontar wahai muhamad , aku yang mendorong tangan mu untuk melontar".

Dengan tabiat PAS yang suka kepada kaum lain dari kaum seagama nya, tentu sekarang ini lebai PAS tidak mendapat elaun dan kuarters di belakang masjid.

Kini Singapura sedang mencari jalan untuk masuk kembali, tetapi bukan sebagai kawan tetapi sebagai Tuan.

Laluan sedang luas di buka oleh kuncu nya dari dalam yang sebangsa dengan nya, tetapi amat pelik bukan sahaja kuncu sebangsa kiasu nya sahaja yang membantu, terhegeh hegeh sama ada lah pak lebai yang bacaan nya tentang hal gerakan sulit tangan yang mahu menawan negara Islam ini amat lemah.

Pembuka pintu kubu bukan dari orang luar tetapi dari orang dalam.Pembuka pintu kubu tidak memakai baju coat atau neck tie, dia memakai ketayap dan serban.

4 comments:

 1. assalamualaikum...ehem..!..nampaknya kitul abad ke-21 mau menjalankan tugasnya...amat menakutkan...semoga admin meneruskan perjuangan.

  ReplyDelete
 2. Totok2 pas bukan tau pon psl new world order, illuminati ape sume.

  ReplyDelete
 3. 1) Yang jual air murah giler dekat Singapura siapa ye?

  2) Yang jual pasir kpd Singapura siapa?

  ReplyDelete
 4. Anom 04:54. Ketika Singapura keluar dari Malaysia hang pi mana.

  ReplyDelete