Tuesday, 7 May 2013

Rombak Segera Kepala GLC Dan Pegawai Tinggi Nya. Urgent!!!.


TC mendapat maklumat di GLC dan beberapa badan berkait kerajaan ada lah lubuk puak tidak sedar diri menyelusup membantu sesama mereka untuk menjatuh kan kerajaan DS Najib.

Setelah mereka kenyang dengan gaji lumayan dan kedudukan tinggi mereka membantu satu sama lain untuk menjatuh kan kerajaan.

Amat tidak adil apabila mereka hanya qualify sebagai rakyat untuk mendapat pekerjaan dari badan yang di tubuh kan oleh kerajaan yang mereka takrif zalim, korup dan tidak bagus di waktu sama rakyat yang menyokong kerajaan tidak mendapat tempat di badan badan sebegitu.

Selain mereka membuat kerja memperli, sabotaj dan memperlahan kan delivery system, mereka juga bila ada peluang membawa masuk puak puak mereka yang sama kepala dengan mereka.

TC mendapat info dari pelbagai kalangan supaya menyeru kerajaan BN mengutama kan rakyat yang setia daripada rakyat yang tidak setia.

Oleh sebab syarikat GLC milik seluruh rakyat, maka harus nya rakyat yang setia bersama kerajaan lah patut di dahulu kan.Itu baru adil.

Jika kerajaan idaman mereka berjaya di bentuk tentu tindakan serupa akan berlaku kepada kakitangan yang tidak sekepala dengan mereka.

Banyak kaedah boleh di guna pakai untuk mengecam atau mengenali mereka mereka ini.Antara nya merujuk daftar nama parti dan mencari nama nama mereka ini. Selain itu laporan dari kakitangan pro kerajaan juga boleh di dapati jika di beri ruang untuk melapor kan mereka mereka ini.

Mereka ini tidak perlu risau kerana ada beberapa kerajaan mereka yang berjaya di tubuh kan yang pasti akan mengambil mereka bekerja.

Oleh sebab kerajaan sudah tidak takut lagi hilang undi maka seharus nya di laksana kan dengan kadar segera sebelum mereka menguasai syarikat milik kerajaan dan membenam kan kerajaan sedia ada.Lagi pun baik macam mana pun kesetian mereka ada lah kepada parti yang tiada jasa kepada mereka.

1 comment:

  1. 1st sekali masok Axiata Group tu... Dato Sri Jamal tu mmg anti-Melayu!!! tgk line up C level ada melayu pon mcm kepala dia. anti melayu!! Axiata Subsidiaries luar negara xde seko pon CEO melayu. C level pun ada sekarat 2 je.. tu pon mmg kepala mcm dia... Hapuskan DS Jamaludin Ibrahim.

    ReplyDelete