Monday, 27 September 2021

Laporan Tabung Haji- Setelah Tanah Dan Aset Umat Islam Tergadai Tiada Kecurian Katanya.

 


Oleh : Sirajuddin Ahmad

Kini lengkap lah pembohohogan kerajaan Tun Mahathir yang bertunjang dan bersahabat dengan sebuah parti bukan Islam ia itu DAP selama 22 bulan.

Sebaik sahaja Parlimen diberitahu bahawa tiada satu pun kertas siasatan dibuka untuk menyiasat kecurian di Tabung Haji yang diwar warkan oleh pihak kerajaan Pakatan Harapan Tun Mahathir , maka lengkapkah “cycle pembohongan” kerajaan Pakatan Harapan.

Setelah berbillion harta dan aset umat Islam tergadai, dividen disakau , tiba-tiba tiada “kes” atas sebab tiada kecurian.

Ye, benar , jika ada pencuri, pasti sekali aset, harta dan tanah yang dijual oleh kerajaan Tun Mahathir itu lah yang patut dicuri oleh “sipencuri” terlebih dahulu.

Jika ada hutang bertimbun timbun yang konon disorok oleh kerajaan pimpinan Datuk Seri Najib , maka aset, harta dan tanah-tanah yang dijual oleh kerajaan Tun Mahathir itu lah akan dijual atas sebab mahu menimbus hutang.

sambung disini :

Laporan Tabung Haji-  Setelah Tanah Dan Aset Umat Islam Tergadai Tiada Kecurian Katanya. — My NEWS ONLINE (my-news.online)


No comments:

Post a Comment