Wednesday, 22 June 2022

Dulu Syed Saddiq Menteri termuda dalam kabinet , hari ini Menteri termuda dalam mahkamah

 

Oleh : Sirajuddin Ahmad

Nasib seseorang boleh berubah dalam sekelip mata tambah lagi dalam dunia politik.

Hanya beberapa tahun lalu Syed Saddiq di puja dan di sanjung sebagai orang paling muda menjadi Menteri dalam kerajaan Pakatan Harapan bawah pimpinan Tun Mahathir.

baca sini _Dulu Syed Saddiq Menteri termuda dalam kabinet , hari ini Menteri termuda dalam mahkamah — My NEWS ONLINE (my-news.online)

1 comment:

 1. Keluarga lidah bercabang punya goreng maut cakap pasal Tanah Melayu.

  Tun Mahathir :

  Seharusnya kita tidak hanya menuntut agar Pedra Branca, atau Pulau Batu Puteh, dikembalikan kepada kita, kita juga harus menuntut Singapura dan Kepulauan Riau, kerana mereka adalah Tanah Melayu,” katanya yang disambut dengan tepuk tangan meriah dari para hadirin.

  Marina Gereja pula kata.. :

  MELAYU DAH LUPA SEJARAH MALAYA YANG DIKENALI SEBAGAI MALAYSIA HARI INI. MEREKA ADALAH PENDATANG SECARA REALITI. MEREKA TELAH MEROMPAK DAN MEMBUAT TUNTUTAN TANPA ASAS TERSEBUT. MALAYSIA BUKAN MILIK ORANG MELAYU. ORANG CINA DAN INDIA MERUPAKAN PENDUDUK PERTAMA MENUBUHKAN MALAYA. YANG KONONNYA MELAYU TELAH MEMALUNKAN BUKTI DAN MEMBUANG KEBENARAN OLEH UMNO DALAM PENDIDIKAN MALAYSIA. JANGAN PERNAH PERCAYA SESUATU PERKATAAN YANG MEREKA KATAKAN. Marina Mahathir.

  Marina Mahathir: Tiada sesiapa pun di Malaysia yang akan memanggil “Cina” atau “India” sebagai “orang luar … Sah rakyat dah nampak belang sebenar keluarga haramjadah ini.

  Mahathir kau suluh cermin diri dalam keluarga kau dulu. Jangan nak goreng mamak sambil menghina dan merendahkan maruah kaum Melayu. Acah acah power Melayu Islamik kepala bana...!!

  Melayu ni lah dulu yang naikkan kau Tun... puiii..!!!

  Apak cakap lain anak cakap lain... puiii.!!

  PRU 15 elok lah dilingkupkan terus keluarga tak guna ni...

  ReplyDelete