Sunday, 17 September 2023

Demo “Selamatkan Malaysia” tidak laku, rakyat sudah bijak

 


Oleh Adam Malik

Perikatan Nasional perlukan Kes Zahid untuk selamatkan diri mereka dari pelbagai penyelewengan dan kes mahkamah yang mendatang.

Jelas sekali perhimpunan “dakwa Zahid” dan juga demo “Selamatkan Malaysia” yang diadakan pada 16/9/2023 lalu didepan SOGO tidak mendapat sambutan dari kalangan rakyat.

Sskitar 1,000 orang atau kurang dari itu Sahaja yang hadir.

BaCA SINI -Demo “Selamatkan Malaysia” tidak laku, rakyat sudah bijak - My TV ONLINE (my-tv.online)

3 comments:

 1. YB Ipoh Timur Howard Lee jadikan surah an-Nisa ayat 59 sebagai dalil untuk umat Islam taat kepada pemimpin. Suma pemimpin Melayu Isle UMNo ,Bang Non, Rapiji Pudin Muka Bulan, Mat Sabun dan Gang Amanah Suma bisu bodoh bangang.

  Dalam Islam, ketaatan kepada Allah dan Rasul harus diberikan secara mutlak, manakala taat kepada Ulu al-Amri (ulamak dan umarak) adalah bersyarat iaitu selagi mana pemimpin itu berlaku adil dengan mematuhi perintah Allah dan Rasul.

  Howard Lee baca tafsir surah An - nisa taat lah Kami pada Allah,taat lah Kami Pada Rasul dan Ulil Amri... truss gang haprak UMNo Segal macam ulamak UMNo diam, bisu trus senyap bangang...

  Howard Lee baca trus suruh taat pada Ulil Amri sedangkan buat buat lupa supaya taat dulu pada Allah yg pertama dan yang ke 2 taat pada Rasul dan ke 3 taat pada Ulil Amri... Mana maunya terus taat pada No 3 kalau No 1 dan 2 kau buat buat lupa tak nampak... Babi punya DAP... UMNo lagi buat pekak Babi...?!

  Taat pada yg pertama situ pada Allah dan taat ke 2 pada Rasul Howard Lee buat buat lupa... dia trus lompat taat yg ke 3...

  Jangan tafsir mambabi buta ikut sedap tekak Babi kau saja wahai Howard Lee... taat pada Ulil Amri taat No 3 dlm surah An Nisa.. yg pelik lagi bangang buta hati ulamak UMNo dan pemimpin Melayu UMNo buta Mata pekak bangang terus..

  Pada penunggang agama masa kau makin tamat dan riwayat DAP@LeeKwanYew makin tamat di bumi Melayu ini...

  UMNo buta Mata Hari penunggang agama akan lingkup di PRN Pelangai kali ini

  ReplyDelete
 2. akhir zaman nanti akan keluar binatang aneh dari dalam tanah/bumi bagi nasihat/fatwa pada manusia,
  sebelum zaman tu sampai akan ada kafir, munafik & juhal yang bagi fatwa bab hal ehwal islam dan akan dijunjung oleh golongan munafik, kafir & dayus.

  itu adalah fakta,
  maka ya Allah padaMu kami berdoa semuga Engkau selamatkanlah golongan yang beriman dan tanahair umat islam dari fitnah golongan tersebut dan Engkau datangkan bala kehancuran pada golongan yang sesat lagi menyesatkan tersebut
  Amien ya Rabbil 'Alamin.

  ReplyDelete
 3. SG4 permulaan gerakkan hapuskan Kartel Mata sepet. SG4 (State Government 4) juga adalah permulaan pada gerakkan rangkaian Kartel Melayu dan gerakkan rangkaian mafia Melayu menguasai semua aspek ekonomi negara yang di monopoli oleh Kartel Kartel haramjadah mata sepet.

  SG4 (State Government 4 terdiri dari kerajaan 4. buah negeri yg dikuasai oleh Pakatan Nasional.

  Tindakan Luar Jangka 'The Silence Supporters' Di Kalangan Orang Melayu... Langkah bijak gabungan SG4 ini memupuk persefahaman dalam menarik pelabur asing melabur di negeri SG4 AMAT menakutkan kerajaan barua DAP@LeeKwanYew Madani ini.

  Insyallah Melayu' berubah ini kali lah..!!

  Lihat video ni dolu.. okey baru sembang yg lain.
  Link Mesia di kawal oleh Doli Yg Maha Mulia Yg Di Pertuan 9 Dragon.. hampun patikkk harap di hamponnnn..!!

  https://youtu.be/gGd8P-Rne8c

  PRN Jun 2023 adalah pemula masa untuk wujudkan beratus kapitalis Melayu' Modern, Taikun billionare Melayu' dan rangkaian kartel Kartel mafia Melayu Moden. Itu formula baru yang sebenarnya.

  June 2023 masa terbaik Dan permulaan era baru Politik Malaysia. Elok kita tukar nama nama taikun kartel mata sepet ini spt Robert Kok, Vincent Tan, Leo Tong Lay, Lim Goh Tong, Fak Yew Lah, Ko Lon Tit, Bu Toh Mak Lu, Pu Kee Mak, Ananda, Robert Pan Tat ,Lim Chi Pan, Lim Ping Pong, Lim Pan Tat , Lee Ci Bai, Robert Tok Kok, Lim Chi Pet, Tue Na Seng , Ki Mak Lu, Pha Chu Cheng dll pada nama Taikun Melayu pulak...

  60 tahun Melayu dikudakan oleh kaum Cina ini melalui jaringan keluarga Lee Kwan Yew @DAP/MCA maka sekarang masanya Melayu ambil semula dan ujudkn billionare billionaire Melayu...

  Suma tahu DAP ada abang besar PAP di Singapora milik keluarga super kiasu nepotisme Lee Kwan Yew yg menguasai setiap sudut di Singapura

  Kita harus mengadakan kapitalis Melayu taikun Melayu' dan billionaire Melayu' seperti Abd Rahman Auf dll seperti di zaman rasulallah... Ujudkan billionaire Melayu

  SG 4 sudah memulakan satu gerakkan pengeluaran beras kerajaan negeri seperti Beras Ganu yang dikuasai oleh anak Syarikat kerajaan negeri dan pengeluaran beras Ganu melalui pengedar yg sah Oleh kerajaan negeri Terangganu.

  Sekarang bukan beras saja semua produk makanan keluaran Melayu tempatan diedar anak Syarikat Melayu dilantik bagi mengurangkan dan menghapuskan Kartel Kartel Mata sepet yg mengaut keuntungan atas angin melampau harga nya.

  Kapitalis Melayu' Islam dan Billionaire Melayu Islam spt ini yang patut diwujdkan untuk dijadikan contoh bukan taikun judi, taikun along, tokey jackpot bapak ayam, mafia dan kartel monopoli sambil sorok dan lambakkan barang keperluan sesuka hati mengaut keuntungan dengn cara menipu.!!

  Sudah sampai masanya kita lahirkan beribu ribu taikun dan billionaire Melayu dan wujudkan serta menguasai semua rantaian rangkaian kartel kartel mafia Melayu.

  Lihat saja penguasaan klinik swasta di taman perumahan mana ada lagi klinik Lim klinik Mutu klinik Ravi... bole dikatakan setiap Taman perumahan semua dikuasai oleh klinik Melayu yg lebih bersih dan kondusif.

  Klinik haiwan Veterinarian dah Banyak dikuasai oleh orang Melayu.. Pasar pasar basah ramai Melayu beli barang basah Dari peniaga Melayu. Cuma langkah menguasai pasaraya pasaraya masih dalam perancangan menguasai pasaraya spt Giant, NSK AEON akan menjadiikan Kartel Mata sepet ini melingkup lebih awal..!!

  Peniaga peniaga kecil online dikuasai oleh Melayu dan Ada kedai mamak buka 24 jam lingkup bila peniaga makanan online Melayu lebih diminati rasa dan keenakan rasa masakan Melayu itu

  Gabungan SG 4 bakal melingkupkan Kartel Kartel Mata sepet menguasai ekonomi negara perlu sokongan dan dokongan semangat umah Melayu keseluruhan nya...

  Saya ulangg..

  Ayuh ujudkan rangkaian Kartel Kartel Melayu dan rangkaian mafia Melayu untuk menguasai ekonomi secara total..

  Hapuskan saki baki barua pemimpin Melayu yang bertuankan DAP@LeeKwanYew di PRK Pelangai Sept 2023 ini nanti...!!

  ReplyDelete