Saturday, 29 March 2014

Tragedi MH370 - Ini Lah Wajah Tangan Ghaib Di Belakang nya




Mari kita keluar dari hujahan biasa dan menjemukan.


Mari kita bual apa yang ramai orang tidak suka bual atau terhad perbualan nya kerana “lack of knowledge” berkenaan hal ini.


Ok kita mula kan dengan gambar ini.

cnic6_n.jpg


Ok ini kisah lama , gambar diatas ada lah wajah mereka yang menghalang penubuhan Federal Reserve Bank of America. 

Penubuhan badan yang bakal menguasai kewangan dunia.
Bila badan yang amat berkuasa di Amerika ini batuk seluruh dunia mengigil demam.


Naik turun kadar interest yang di tentukan nya menentukan kedudukan kewangan dunia dan turun naiknya  nilai nya. Ia dikuasai oleh anggota Iluminatti.

They all perished. Mati dalam kapal Titanic.


Apa pulak kaitan nya dengan pesawat MH370?


Semalam FBI umumkan pilot pesawat tidak berkait dengan kemalangan atau apa apa yang mengesyakan.


MH370: FBI found nothing sinister in Capt Zahari's flight simulator, says Hisham.

FBI dan CIA dari awal berminat mahu masuk campur urusan penyiasatan. Tikus mahu diberi tugas menjaga beras. Bukan kita syak apa apa dengan pilot, tetapi kita syak FBI dan CIA mahu menghalang sesuatu dari di ketahui.


Ok next. Apa ada dalam pesawat malang MH370?


Which leads to the one incontrovertible fact about the missing plane — the people who died on it.
And the company that seems to have changed hands because of their deaths.
Twenty passengers on the ill-fated Malaysian jetliner worked for the Austin, Texas-based Freescale Semiconductor, an electronic warfare and military radar firm.
Freescale Semiconductor, which makes powerful microchips for industries including defence, released powerful new products to the American market on March 3.
Five days later, Flight MH370 took off from Kuala Lumpur for Beijing with 239 people on board including 20 working for Freescale.
The theory of one story is that four of the five patent holders were on the ill-fated plane, although the passenger list doesn't seem to back it up.
The patent holders are: 1) Peidong Wang, Suzhou, China, (20%), 2) Zhijun Chen, Suzhou, China, (20%) 3) Zhihong Cheng, Suzhou, China, (20%) 4) Li Ying, Suzhou, China, (20%) 5) Freescale Semiconductor (20%). According to the March 8, 2014, passenger manifest (original) of Malaysia Airlines flight 370 these were not on that plane. If they were, their names were not listed.
What officials initially said, however, was as many as seven people on board were using passports other than their own. Officials also reported at one point that there were four other passengers aside from the two Iranians whose identities were unclear. Then, officials made no more public statements about this.


Bermakna selain membawa orang bernilai pesawat ini juga  telah membawa perkara yang bernilai.


Dengan terhapus nya mereka yang didalam pesawat, bermakna mereka yang masih ada dan ujud akan mendapat kesemua baki “patent”.


Sambung sikit lagi
Four days after the  flight MH370  disappear, semiconductor patent was approved by the U.S. patent office patent is divided in parts of 20% between five starters. One of the owners is the company itself, Freescale Semiconductor, Austin, Texas (USA), and the other four Chinese employees of the company: Peidong Wang, Zhijun Chen, Cheng and Li Ying Zhijong, all the Suzhou City. And they all passengers of Malaysia Airlines plane disappeared on March 8, according Eternity .
It adds: “Here is your motive for the missing Beijing plane. As all four Chinese members of the Patent were passengers on the missing plane.


Siapa yang mendapat nya? dan memperolehi keuntungan dari semua ini?


Ni wajah di bawah.





The disappearance of four members of a patent semiconductor traveling on Malaysia Airlines MH370 makes the famous billionaire Jacob Rothschild at the sole owner of the important patent.


Siapa dia Rostchild ni? Perhatikan gambar , agam agam milik nya







Tentu Kita tidak boleh menuduh perkara yang kita tiada bukti nyata, tetapi kita harus memilki kekuatan meneka.

Harus diketahui tanda tangan perbuatan Dajal (signature) ada lah tiada siapa boleh kesan, akan banyak teori ujud, ramai akan jadi suspek. Itu ada lah Signature Dajal.


Antara nya Pembunuhan JF Kennedy dan peristiwa 9/11.


Dalam peristiwa pembunuhan JF Kennedy, ramai menjadi suspek banyak kejadian tuduh menuduh dan sehingga kini masih belum sah siapa yang arah pembunuhan nya secara rasmi.
Maka sah itu lah kerja Dajal/Iluminatti.







Kemudian peristiwa 9/11 sama juga, konon Arab terroris kemudian nya Mossad dan akhir nya masih kabur siapa punya kerja. Itu lah Signature Dajal/Iluminatti





Kesemua 74 orang yang berkait dengan konspirasi pembunuhan JF Kenenedy lenyap satu persatu selepas itu.


“Though much of the evidence has been destroyed over the years, and more than 74 people who knew about the conspiracy have been murdered to keep them silent, the evidence that still remains is overwhelming. It was Bush Sr. and all of his Nazi Illuminati buddies in the CIA, together with the help of the Italian Mafia that killed Kennedy”


Nabi Muhamad sendiri belum menemui Dajal tetapi dikisah kan bahawa Dajal ada lah golongan makhluk yang diberi tempuh oleh Allah ta ala.


Hanya 63 tahun sahaja Dajal di pasung. Sebaik sahaja saat kelahiran Nabi Muhamad 2 perkara terjadi, Dajal di pasung dan api besar sembahan Majusi di Rumawi terpadam.


Mereka yang di atas sepeerti Rockefeler dan Rosthchild bukan lah Dajal tetapi ada lah anggota utama Iluminatti yang berkepala kan Dajal.


Mereka ada agenda tersendiri yang sudah pun di ketahui sebaik sahaja risalah tersulit mereka terbongkar apabila pembawa surat mereka di panah petir.


Apa kaitan MH370 dengan kisah Dajal? MH370 hanya lah “mangsa” . Bukan MH370 yang di”target” tetapi apa yang ada didalam kandungan nya , otak otak saintis dan juga hasil kerja mereka.

Ingat lah sebelum muncul Dajal yang mana persiapan menyambut nya sedang rancak di laksana kan oleh kuncu nya , bumi harus dikurang kan jumlah penduduk nya jika boleh sebanyak 500 juta sahaja. Jumlah yang manageble.

Ini akan di jaya kan dengan penciptaan perang dunia ke3.

Jumlah sedikit yang boleh di control pada perkiraan Dajal ada lah untuk berhadapan dengan Nabi Isa.dan pengikut nya.

Jika ikut risalah Yahudi ia tidak lama lagi dalam jangkaan 30-50 tahun sahaja. Apa pun Wallahhualam.

Semua orang boleh berteori asalkan ada "backup note" nya.

Seuma orang juga boleh menafi, tetapi harus ada "back up" note  juga untuk menafikan.

Negara Jiran juga tahu tetapi terpaksa berlakon kerana takut kepada kekuatan kuasa yang merencana kan nya.

http://thechulan.blogspot.com/2013/12/bila-jet-pejuang-malaysia-berlepas-saje.html

"Semenjak Adam di ciptakan sampai berdiri nya kiamat tidak ada hal yang lebih besar dari fitnah Dajal"
(Dari Riwayat Muslim)

"Seandainya dia (Dajal) keluar sedangkan aku berada dikalangan kamu, maka aku lah yang akan berhadapan dengan nya bagi mewakili setiap umat Islam, dan jika dia kelua selepas kematian ku, maka setiap kamu ada lah penyelamat bagi diri sendiri (bagi melawan nya) dan Allah ada lah penolong kamu sekelian"
(Riwayat dari Ibnu Majah dan Ibnu Khuzaimah dari Ummamh)


50 comments:

  1. hemm , masuk akal jugak ada lojik nya.

    ReplyDelete
  2. huh fanatik dan paranoid Illuminati rupanya........ berkenaan dajjal.. di youtube ada rakaman kuliah lengkap (3 siri )semua hadis2 sahih berkenaan dajal,tanda2 kimat.dan nabi Isa.... Admin! bertanggungjawablah dgn apa yg di tulis!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau orang kuat youtube , benda berlaku depan mata pun kau rujuk youtube . bodoh , otak tak pernah nak terima sel2 baru .

      Delete
    2. patutlah turkey blocked youtube! haha

      Delete
    3. apabila kamu melihat realiti dlm youtube, kamu sebenarnya telah membunuh senaskah buku... ingatlah... Iqra'.. bacalah..

      Delete
  3. tq admin pencerahan ttg dajal. dn roschild

    ReplyDelete
  4. baca fikir , mmg ada lojiknya

    ReplyDelete
  5. Mmg betul apa yg admin tulis... semua tu ada di dlm buku 'Teori Konspirasi Rothschild Yahudi Kepercayaan Dajjal dan juga dokumentari berbentuk cd brtajuk The Arrival. Semua menceritakan psl dajjal laknatullah! Rothschild tlh hidup lbh srribu thn dan keturunannya masih hidup hgga kini. Hidup mereka adalah utk mencipta teori dan merancang konspirasi bg menghuru harakan dunia! Mereka mmg gila kuasa... Setiap tragedi yg berlaku bkn satu kebetulan tp ia mmg dirancang (tak dinafikan Kuasa Allah SWT). Namun ada tgn yg menggerakkan di sebalik semua tu... terpulang jika siapa percaya atau tidak tetapi ia mmg benar2 berlaku... mmg ada yg menganggap ia tak masuk akal... tp itulah kenyataan yg harus kita terima... Dajjal itu sbnrnya dh lama wujud!

    ReplyDelete
  6. iyalah tu.. dajjal lah sangat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. baca ayat Al-Kahf banyak2..

      Delete
    2. jangan cakap camtu, dajjal da hampir keluar. kuncu2 nya dah mainkan peranan . kita harus bersiap sedia. fitnah / ujian yang paling besar di dunia adalah fitnah/ ujian dajjal. jadikan amalan membaca surah al kahfi sebagai amalan.

      Delete
  7. Mcm kisah dari The Arrival. Kehebatn dajal ada lh brjaya mbuat org tidak percaya dia mlakukan nya

    ReplyDelete
  8. Theory illumunati tu mungkin betul, tapi asas tentang ownership patent tu bodoh. Sebab bila anda berkerja dgn mana-mana syarikat on your first day dah sign agreement apa-apa patent yang di janakan atas nama syarikat adalah hak syarikat. Kecuali kalau anda file patent tu sendiri, dan maintain sendiri....tau ke utk maintain satu patent setahun kosnya dlm USD 10k..so theory tentang patent tu mengarut. Check your fact betul-betul dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbnrnya bila fail patent walaupun difail dibawah comp...ikut.pmbhagian yg dipersetujui. tak semestinya comp fail patent..yg inventor xdpt apa...saya dr research background..

      Delete
  9. Copy paste je pun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. copy paste pun kau bac jugak kn lahanat

      Delete
  10. Sambung dari komen sblm ini...conclusion dia company mcm Freescale tak perlu nak bunuh sapa-sapa utk jadi owner patent..memang dia dah own pun. Lagi pun kalau betul-betul benda tu nak buat secret, orang tak patent. Sebab patent bila publish kena letak methods yg boleh di duplicate oleh orang lain - technically feasible. Orang akan maintain benda yg berharga sebagai trade secret dulu, bila teknologi tu dah jadi common baru disclose sebagai patent

    ReplyDelete
  11. Eleh... nak membangkang pun cam Dajjal jugak.. kalau betul gentleman membangkang dengan fakta... pakailah nama betul bro. Setakat pakai nama Anonymous tu ibarat Rothschild wat keje guna orang lain jugak la bro... Ilmu tak seberapa, nak cabar pengetahuan ilmu org. Rujuk perkara dengan Ustaz Youtube (Mainan Dajjal) yg korang xleh nak soal sampai lebam. Tak faham ke, tak setuju ke terpaksa telan sebab kalu tanya pun skrin komputer tak reti nak jawab.

    Ambik iktibar dari sejarah pembunuhan terbesar sejak dari Abraham Lincoln sehingga ke Micheal Jackson yg melibatkan Freemason dan Illuminatti. Kenali Dajjal kecil dan Dajjal Besar yg sebenarnya sebelum menghentam admin... Jangan sampai tiba masanya nanti " Yang Mengucap Dipancung, Yang Tak Mengucap Apa Tah Lagi"... Wallahu'alam bissawab.

    ReplyDelete
  12. Mcm mana nak dptkan citer the arrival tu. Blm penah tgk lg....

    ReplyDelete
  13. Good job...★★★★★ admin...
    Memberi peringatan buat saya yg lalai...TQ..

    ReplyDelete
  14. Dgn menguasai patent spnuh nya tak de lgi halangan buat apa saje.dn org cina yg kerja situ tk dpt di beli olh negara cina. Wah hebat iluminati

    ReplyDelete
  15. Pergi tanya orang yg kerja kat Freescale (atau mana-mana MNC) kat Malaysia ni berapa banyak dia orang dah dapat duit dari patent. Ni bukan tentang ada ilmu atau tak..tapi cerita ttg experience. Semua patent tu memang hak syarikat, bukan hak author. Author terpulang kpd company nak bagi...tak bagi apa-apa pun biasa. Ni cuma cerita patent...aku bukan expert ttg dajjal.

    ReplyDelete
  16. Aku kenal ustad azhar idrus kat you tube juga..huhu

    ReplyDelete
  17. Tah siapa lah boleh confirm apa yg terkandung dalam term and conditions of employment antara 4 org China itu dgn Freescale. T&C kompeni "A" tak semesti sama dgn kompeni "B". Utk kerja "otak" ni adakalanya syarat-syarat dan kehendak kontrak tu "mutually agreed"......tidak setended. ha ha ha

    ReplyDelete
  18. “Telah nampak fasad (kerosakan) di darat dan di laut disebabkan perbuatan TANGAN manusia, supaya Allah merasakan kepada mereka sebahagian daripada (akibat) perbuatan mereka, agar mereka kembali (ke jalan yang benar)” [surah ar-Rum (30):41]. menurut Tafsir Al-Jalalain menghuraikan bahawa, “Telah nampak kerosakan di darat” maksudnya disebabkan terhentinya hujan dan menipisnya tumbuh-tumbuhan (Allah bagi bala kemarau panas yg melanda malaysia sekarang nih dan hutan terbakar dgn sendirinya sehingga menyebabkan asap jerebu) , dan "di laut” menurut tafsir maksudnya di negeri-negeri yang banyak sungainya menjadi kering (ayat ini mungkin signifikan kpd air yg terpaksa di catu kerana empangan telah kering), dan Allah sebut “disebabkan perbuatan TANGAN manusia” menurut pandangan sy mungkin Allah nk merujuk kpd the HIDDEN HAND (illuminati/freemason) atas perbuatan mereka pd MH370. Seterusnya ungkapan ayat “supaya Allah merasakan kepada mereka” bermaksud supaya Dia/Kami merasakan kepada mereka “sebahagian daripada akibat perbuatan mereka” sebagai hukumannya “agar mereka kembali” supaya mereka bertaubat daripada perbuatan-perbuatan maksiat/dosa/perbuatan jahat.

    ReplyDelete
  19. Sekadar memerhati, membaca dan memahami pendapat org lain...

    ReplyDelete
  20. betul tu ada logiknya..

    ReplyDelete
  21. Tahniah admin… kpd pembaca2 sekelian, tuntutlah ilmu akhiruzzaman (islamic eschatology) kerana Allah Swt dh sediakan jawapan utk semua ni (isu mh370) melalui al-quran & ahadith… wallahua'lam

    ReplyDelete
  22. boleh baca buku tulisan ibnu yaacob tentang rothchild...

    http://www.goodreads.com/book/show/17411812-rothschild

    mereka adalah pelaksana2 kepada arahan dajal

    ReplyDelete
  23. good expalination "hand of GOD"

    ReplyDelete
  24. oooo yeke...?pandainya admin punya teori.tapi xberapa lengkap,hanya merapu mengenai dajal....?admin tau sanggat2 ke siapa itu dajal yg dimaksudkan dalam kitab dan alquran...?sejauh mana admin mengkaji rupa sebenar dajal itu.?teori dan pendapat je xcukup untuk dijadikan cerita dan bukti.kalau betul mereka hanya mahukan pakar dan benda berharga didlm pesawat tu....ape barangnya?mcam mana admin tau ada barang berharga didalm pesawat tu...?klu betul ada benda merbahaya bermakna kesalahan sebenar adalah China dan kastam diraja Malaysia.kenapa cina gunakan pesawat komesil untuk bawa barang telarang dan kenapa kastam boleh lepaskan begitu saja bila barang yg dibawa yg akan dibawa keluar tnpa mengetahui ape sebenar barang tersebut dan cukai yg mesti dikenakan....?jgn admin yg jadi dajal sudah lah dgn menyebarkan cerita yg direka2 tampa sebarang fakta dan bukti sahih hanya berasaskan dajal dan jenayah lampau diluar negara....hahahahaha adminnnnn pandai buat duittttt hahahahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko kalau x pandai jgn merapu..ko pergi buat kajian dulu baru komen. Sekolah tak tinggi jadik mengikut dajjal dan ditipu kemudian hari..

      Delete
    2. Ngat kan pandai jawap. Rupa nya pandai tanya. Mana kaubtaubtak de barang berharga kau ada dlm tu ke? Kalau dajal kau maksudkan tu kau pun blum knal dn tau. Btul la atikel sebut bekenaan proksi dajal . Nak tanya anon 01:50 nape mesti respon dlm keadaan marah? Apa yg buat kau marah pada atikel ini? Pwnsirian politik ke? Kalau gitu sape pun cobdobg sbalah sana otak nya dh tak bole pakai. Teoribirg pakai tuala pun mampu soal dn bukan mampu jwp.

      Delete
    3. Anon 1:50......nampak sgt ko ni mentah...

      Delete
  25. MH370 The Links - http://advertise-blogs.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. Malangnya sebahagian kita masih pengikut setia "Dajjal"...jika hidup pada zaman Firaun pastnya menjadi pengikut setia Firaun...

    ReplyDelete
  27. 9/11 kerja mahathir

    ReplyDelete
  28. I couldnt agree more. but it can be bigger than that. Found horrifying article ISRAEL HAS MH370 MALAYSIA AIRLINES TWIN!
    do visit my blog for details.

    THE ISRAELI TWIN -
    Why would Israel have a plane identical to the missing Malaysia Airlines plane in storage in Tel Aviv? The plane in this photo is Boeing 777 2H6(ER) first flown in July 1998, Construction No. 28416* (Original Reg. No. 9M-MRI), an identical twin of the missing plane, which was given a new registration number (N105GT) and flown to Israel in November 2013.



    EN ROUTE TO ISRAEL, NOVEMBER 4, 2013 - The former Malaysia Airlines Boeing 777-2H6(ER) (now a GA Telesis plane with new registration as N105GT) departs the Aéroport Tarbes-Lourdes-Pyrénées en route to Tel Aviv's Ben Gurion Airport, November 4, 2013.



    THE TWIN PLANE IN TEL AVIV, ISRAEL, DECEMBER 2013 - What are the Israelis do
    ing with this retired Malaysia Airlines plane in a hanger in Tel Aviv? Could it be part of a false-flag terror plot in the making? Where is this plane today?

    http://adilahisharudin.blogspot.com/2014/03/are-israelis-planning-another-9-11.html

    ReplyDelete
  29. the truth will prevails...In Syaa Allah

    ReplyDelete
  30. Saya ada beli Rothschild. Siapa tidak baca rugi besar.

    ReplyDelete
  31. Mustika Pengasihan adalah Pusat Dari Berbagai Mustika Yang Berguna Untuk
    Meningkatkan Daya Pengasihan,
    Memikat Lawan Jenis,
    Meningkatkan Kewibawaan,
    Memudahkan Menemukan Jodoh, Dan Disukai Oleh Banyak Orang bagi anda yang merasa cocok dengan produk kami,
    silahkan >> Klik Disini <<
    Mustika Pengasihan Terima Kasih

    ReplyDelete
  32. kesian pda ahli kluarga yg tlibat...

    ReplyDelete
  33. salam. sy ad jual buku2 berikut;
    1. Teori Konspirasi : Rothschild Yahudi Kepercayaan Dajjal; rm 26.00
    2. Teori Konspirasi : Rahsia Simbol Yahudi; rm 24.00
    3. Teori Konspirasi : Rahsia Yahudi Walt Disney; rm 34.00
    berminat nk daptkannya boleh pm/whatsapp sy laju2;
    017-2256654
    017-2256654
    017-2256654

    ReplyDelete